Profesionální pokládka

Kontaktujte nás

a my Vám dodáme Vše na klíč

Instalace

hotelových, komerčních a bytových podlah

Přes 1000 spokojených zákazníků

Floor-Fitting prodej a instalace podlahových krytin

Podlahářské profesi se aktivně věnujeme od poloviny roku 1997.
Našim  naprosto prioritním cílem je zákazník, kterému se můžeme i po letech podívat do očí.
Nejde jen o perfektně provedenou práci, ta je samozřejmostí, ale také o slušnost vystupování, úklidu po provedení prací atd. Pokud se vyskytne jakýkoliv problém, snažíme se jej řešit bez prodlení a k Vaší spokojenosti. Nejdeme cestou být nejlevnější, ale snažíme se být nejlepší. Všichni už dnes víme, že to není totéž. Vždycky ovšem musí být zachován poměr kvalita - cena, na což klademe důraz.

Jsme hrdí, když míjíme nějakou nemovitost a můžeme si říci " tady jsme pracovali a jsou spokojeni  ".

O nás

K dodávaným podlahovým krytinám je samozřejmostí profesionální pokládka, při které Vám poskytneme jistotu, že námi položené podlahové krytiny nepřijdou o záruku způsobenou neodbornou instalací. Nehledě na skutečnost nižší sazby DPH při zakoupení zboží s pokládkou (v bytové výstavbě). Pro podnikatelské subjekty s platným DIČ se zakázka fakturuje v režimu přenesené daňové povinnosti.

Při pokládce koberců ve sféře bytové či komerční (hotely, penziony) upřednostňujeme pokládku na podložku pod koberce, u které víme, že Vám poskytne vyšší komfort a dlouhotrvající kvalitu koberce, s přidanou zvukovou a tepelnou izolaci. Tato metoda nám umožňuje v 95% instalovat koberce bez předchozí úpravy povrchů a minimalizovat tak finanční a časovou náročnost konkrétní pokládky.
U instalace koberců na schody je tato metoda nepřekonatelná a my tak můžeme garantovat 100% spokojenost zákazníka. Koberec je instalovaný taktéž na podložce pod koberce a přichycen na napínací lišty.
Pokládku plovoucích podlah a PVC nabízíme jako standard, avšak nebereme ji na lehkou váhu a dodržujeme všechny zásady profesionální pokládky.
Vinylové a PVC podlahy umíme pochopitelně také. Je pro ně však potřeba mít perfektní podklad, což zaručíme kvalitní úpravou profesionální podlahářskou chemií.

Konečné ceny vypočítáváme individuálně v cenové nabídce, dle náročnosti a povahy zakázky v místě plánované realizace. Konečná cena se vypočítává na základě inspekce místa pokládky a kompletním zaměření včetně stanovení použitých materiálů a doplňků.
Jestliže máte zájem o orientační nacenění tzv. „od stolu“, je třeba zaslat plánek prostor a specifikaci na požadovaný materiál.
Pokládáme pouze materiály námi dodané.
Na dodání materiálu včetně montáže se v bytové výstavbě vztahuje nižší sazba DPH tj. 15%
Zaměření a vypracování cenové nabídky je poskytováno ZDARMA*.

*Dle časové náročnosti a složitosti. Běžně za poplatek 300 - 1500 Kč, dle časové náročnosti při zaměření a následném naceňování, který se v případě realizace odečítá. Snažíme se tak eliminovat lovce nejnižších cen, které nezajímá kvalita, ale pouze cena.

Novinky e-mailem

Nechcete, aby Vám unikla žádná novinka či akce? Napište nám Vaše jméno a e-mail a my Vás o každé budeme včas informovat.

Zasílání novinek můžete kdykoliv zrušit.

Reference

Zde si dovolujeme prezentovat "pár" fotografií ze zakázek, na kterých jste nám dovolili se podílet a můžete si tak udělat představu o naší práci.

Jedná se o naše autorské fotografie, ke kterým se vztahují autorská práva a jejich další šíření či publikování bez předchozího souhlasu bude požvažováno jako nezákonné a dle toho budeme také postupovat. Děkujeme za pochopení!

Proč si vybrat naši firmu

  • Profesionální jednání a instalace Profesionální jednání a instalace

  • Nejlepší poměr kvalita/cena Nejlepší poměr kvalita/cena

  • Navržení optimálního postupu realizace Navržení optimálního postupu realizace

  • Komplexní a nadstandardní služby Komplexní a nadstandardní služby

  • 20 let zkušeností 20 let zkušeností

    přes 1000 spokojených zákazníků

Poptávkový formulář

* - Povinné položky

Kontakty

Vzorky možné prohlédnout
po dohodě na adrese:

Floor-Fitting
Bavorská 14
15500 Praha 5

Spojení:
    Telefon: +420 775 106 107
    E-mail: info@floor-fitting.cz
 

Fakturační údaje:
Jméno firmy: Jaroslav Sedláček
Adresa: Jiráskova 277, 26223 Jince
IČO: 67740197, DIČ: CZ7507294696
Číslo účtu: 6774067740/2010